Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, August 19, 2011

32 Teknik Baru Pakai Shawl

video

Mari kita tengok teknik pemakaian tudung yang betul...Errr..sebenarnya baru belajar ni.hehehe.

Meh lah kita saksikan aksi anak abah dalam sesi memakai tudung bagi kanak-kanak, pastikan kelajuan internet anda betul-betul power agar loading tidak terlalu lama, kalau pakai beruk band tu abah tak surelah ye.

Yang pastinya tak tau sampai bila baru leh siap pakai.hehehe

Layanzzzz

Kepada blogger yang berminat sahaja, Meh join! Nostalgia Lagu Raya dan ANDA!

32 comments:

  1. Alahai..comelnye..
    sampai kesudah tak siap pakai.. ;)

    ReplyDelete
  2. alalalaa....comelnyeeee....
    kesian die nak pkai tudung tapi xboleh...t mintak abah pakaikan yee..hehe

    ReplyDelete
  3. comelll...bila nak siap ni?hehe

    ReplyDelete
  4. comel bangat :) hehehe..bila nk siapnye yang oit?:)

    ReplyDelete
  5. alahai...siannya....bila nak siap pakai tudung tu...comel sangat...

    ReplyDelete
  6. aloloh..comey nye anak abah..meh kakak pakai kan nak?hee

    ReplyDelete
  7. Tang part pakai tutup mata & then ada macam lemas sikit tu yg tak tahan, kahkahkah!

    ReplyDelete
  8. kecik kecik dah pandai bergaya....comey!

    ReplyDelete
  9. adess c0melnye.. gram t0k die.. asew nk cubit2.. c0mel2.. swet sgt.. geram sgt ni.. emrmmm

    ReplyDelete
  10. comeeel hehehe besemangat tu mau pakai!

    ReplyDelete
  11. anak dara... biasa la bah.. kuat melaram hihihi!!
    nk kene nuntut ngn mak dia tu baru lulus..

    ReplyDelete
  12. wiwit..bole ngorat..haha..comel lah..bile nk siap tuh pakai nye :D

    ReplyDelete
  13. cute nyee.. baguslah kecik2 dah nk pkai tudung..abah tlg la pakaikan tu.. :)

    ReplyDelete
  14. nak jugak tu

    sabar jekla

    akhirnye tak bjaye jugak

    ReplyDelete
  15. Hahahaha, mesti selalu tgk ibu dia 2..

    ReplyDelete
  16. kalau anak akak senang je.. blikan tudung yg siap awning tuw, terus pakai siap.. praktikal lagi

    ReplyDelete
  17. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  18. hahaha...tak jadi shawl sudah nye...XD....hihihi

    tade keje nak buat ke bulan Ramadhan ni?? cuba tengok sini =="

    http://cinqleafclover.blogspot.com/2011/08/beragaklah-sikit.html

    ReplyDelete
  19. haha, comel jer. pakai tudung awning jer lagi senang cepat pulak tu..

    ReplyDelete
  20. Hehee, bagus.. kecik2 dah pandai, leh jadi ckgu nanti :-)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca dan drop komen.
Jangan lupa like page fb abah khalisha

Busuk.org

GuaBlog

Apesal

 

abah khalisha Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates