Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, November 28, 2012

27 Abah Khalisha Mencari Rakan Blogger Baru

Orang cakap berkawan biarlah seribu bercinta biarlah satu. Itu prinsip mesti dipegang. Tapi kalau bercinta sampai kawin 3 itu namanya rezeki.

Kalau nama pun rezeki jangan pula ditolak. Itu untuk kaum lelaki tau, kaum wanita tak bolehlah kawin lebih daripada 1.hehehe.

Taknak terpesong jauh, AK sebenarnya sedang mencari rakan-rakan blogger yang baru. Sila drop link blog anda di ruangan komen di bawah atau ke page fb abah khalisha.

InsyaAllah AK akan follow blog anda dan masukkan blog anda dalam blog list AK.

Terima kasih buat anda yang sudi baca dan jenguh blog abah khalisha.

27 comments:

  1. intai2 kat sebelah tu dah ada abah.. thanks ye

    ReplyDelete
  2. @syiela kalau dah ada kena selalu singgah lah ye.hehe

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum abah khalisah....mama tinggalkn link kat sini yer....:)

    http://maszull.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. as salam abah khalisha..ibuqalief tinggalkan link disini ;-)

    http://winkwinkwinky.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Salam.. jemput singgah yep.. http://haziyatulnajihah.blogspot.com/#

    ReplyDelete
  6. aku bukan blogger baru tapi lama yang lama tapi tak glemer...

    ReplyDelete
  7. @Tukang Karut tak kesah pun blogger baru pun lama sbb AK yang ingin mencari rakan-rakan blogger yang baru

    ReplyDelete
  8. Salam Abah...lama tak dgr kabar..sihat ke?

    Dah like2 tau

    ReplyDelete
  9. Salam abah khalisha...

    I follower paling jauhhhhh!!! hehehehe

    http://imanaziz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. datang berkawan ngn abah khalisha. tq follow. :)

    ReplyDelete
  11. blog sy yg tak seberapa tu dah masuk list...TQ abah khalisha..:)

    ReplyDelete
  12. sudi-sudikan la http://raihannadzirah87.blogspot.com/

    dah follow AK

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca dan drop komen.
Jangan lupa like page fb abah khalisha

Busuk.org

GuaBlog

Apesal

 

abah khalisha Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates