Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, September 30, 2011

76 Jejak kasih bloglist abah

STICKY POST SEHINGGA ABAH MELUAT TENGOK! baru buang

Jejak kasih..wah macam rancangan MHI bahagian jejak kasih lah pulak.hehehe.


Ok macam ni abah nak tahu siapa yang ada listkan blog abah dalam blog diaorang seperti blogger di bawah ni?

 Ini blog Alin Marlini ( http://cinta-matahariku.blogspot.com/ )

Simple je. Kalau ya, letakkan url blog dan kategori blog korang pada ruangan komen dan abah akan masukkan list blog korang pada kategori-kategori blog abah yang ada.

Contoh macam ni:
http://abahkhalisha.blogspot.com/  - Bloglist Bapa mithali

mudah sahaja bukan?

Ini adalah kategori blog list abah:
a) Blog ibunda tersayang
b) Blog bapa mithali
c) Blog jejak idaman
d) Blog gadis ayu
e) Blog peruncit
f) Blog Pelik tapi benar 
g) Blog Aku Perantau (cadangan Nida)
h) mmmm..bloglist apa lagi eh? ada cadangan korang boleh cadangankan sama.

Tapi make sure yang blog abah juga tersenarai dalam bloglist korang. Give and take ok.

Hebat sangat ke abah khalisha sampai buat macam ni? Macam blogger senior je lagaknya! Sebab tak hebat tulah abah buat macam ni. 

Apa yang korang dapat bila blog korang tersenarai kat blog abah?
a) Dah tentu traffik
b) lagi traffik
c) traffik lagi datang

Kalau 100 blogger masuk blog abah pastu tetiba korang post tajuk yang menarik tak MUSTAHIL mereka akan jejak kaki ke blog korang. Think positif ok!

Kalau nak letak banner tu untuk promosi pun amat digalakkan bukan kena bayar pun. Thanks All!

76 comments:

  1. fara nk la

    nie url :http://bubu-bobo92.blogspot.com/

    nak join kat bloglist gadis ayu
    haha :D

    ReplyDelete
  2. nak join gak.. dah listkan blog abah dlm bloglist saya dah...

    http://lakaranhatii.blogspot.com/
    nak tersenarai dalam

    a) Blog ibunda tersayang

    heheh

    ReplyDelete
  3. http://bloqkami.blogspot.com

    Bloglist Gadis Ayu

    abah pun dah dalam list fa =)

    ayu ke? hehehe

    ReplyDelete
  4. sya nak gak,

    http://seri-suri.blogspot.com

    nak kategori ibunda tersayang

    ReplyDelete
  5. http://inacheqna.blogspot.com
    bloglist gadis pengskodeng hahahahahaha gadis ayu r abah....=)

    ReplyDelete
  6. bloglist budak macho xde ke abah? hehe..

    ReplyDelete
  7. nak join la abah (macam panggil abah sendiri lak..keke)

    http://firdanilovestory.blogspot.com/

    Blog gadis ayu :)

    ReplyDelete
  8. letak abah dalam blog exchange eh..thanks..:)

    ReplyDelete
  9. Salam abah..

    Nida cadangkan boleh juga dibuat kategori Blog Perantau bagi mereka yg duduk luar negara.. :)

    ReplyDelete
  10. ooo yeayyyy saya akan buat nanti...hai salam kenal singgah dan terus komen...nak follow tapi quota sudah penuh pulak...haihhhh jup saya atur balik later...

    wishing u selamat hari raya aidilfitri..maaf zahir dan batin ;)

    ReplyDelete
  11. nak nak..

    http://ourkizuna.blogspot.com - ibunda tersayang

    saya letak abah khalisha kat bloglist superdad okeh!

    ReplyDelete
  12. http://ajumohit.blogspot.com/

    nak jugak, tukar link2...
    emmmpp senaraikan saya di bawah mommy vouge boleh??

    kalau tak boleh, letak under ibunda tersayang pon saya syukur sgt hihihi

    ReplyDelete
  13. ohh... nak tukar link ye...

    blog abah memang ada dalm bloglist iols...

    http://miloaiskurangmanis.blogspot.com/

    :D

    ReplyDelete
  14. iMBobo join boleh?hehehe :)

    http://imbobome.blogspot.com/

    disebabkan masih bujang, nak masuk dlm blog jejaka idaman hehe..

    bobo letak abah dlm Mereka Sempoi! :)

    ReplyDelete
  15. abah.... buat iols gelak tak hengat dengan komen abah tu ye...

    kategori air katanya...
    adehhhh!

    iols ni ada anak2 dah abah...
    so agak2 abah kategori mana tu???
    hak hak hak

    ReplyDelete
  16. abah..nak join jugak

    www.cik-lily.blogspot.com

    boleh la kot gadis ayu..walaupun tak berapa nk ayu..haha ;p

    ReplyDelete
  17. hehe nak join jugak boleh tak?

    http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/

    kategori apa ye? hehe walaupun tak ayu, sy nak dilistkan slm gadis ayu lah

    nanti abah check ye kat bloglist sy :)

    ReplyDelete
  18. okeh abah saye sahut cabaran!

    http:syacha0113.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. sya nak masuk tpi abah tak follow pun blog sya...huwaaa

    camana nak give & take :(

    ReplyDelete
  20. sempena bulan baik ni, saya dengan rendah diri memohon ampun dan maaf atas keterlanjuran kata atau kekasaran bahasa

    salam aidilfitri daripada
    Tinie-Aelek-Fatin-najwa

    ReplyDelete
  21. Sebelas bulan kita kejar dunia,
    Kita turuti nafsu angkara.
    Sebulan penuh kita berpuasa,
    Kita bakar segala dosa.
    Sebelas bulan kita sebar dengki dan prasangka,
    Sebulan penuh kita tebar kasih sayang sesama.
    Dua belas bulan kita berinteraksi penuh salah dan khilaf,
    Di Hari suci nan fitri ini, Kita cuci hati, Kita buka pintu maaf.
    Selamat Hari Raya Idul Fitri, mohon maaf Zahir dan batin...

    Imanshah, Ipoh-Tumpat, 26 Ramadhan 1432 H

    ReplyDelete
  22. sy pun nak!

    http://charlene1229.blogspot.com/

    kategori mommy ya :)

    ReplyDelete
  23. alahai .. teringin jugak show bloglist tp belom smpt nak edit blog lagi. mgkn bile dh tukar template , kite dtg utk tukar2 bloglist ye.

    hehe

    ReplyDelete
  24. pujangga nak join gak.. :)

    http://sipujangga89.blogspot.com

    pujangga pun nak join macam bobo la, jejaka idaman.. :)

    salam kenal..

    ReplyDelete
  25. bloglist gadis ayu :)

    http://pemadamp.blogspot.com

    ReplyDelete
  26. SALAM SYAWAL,
    KEJAP LAGI LF MASUKKAN

    ReplyDelete
  27. sy nak gadis ayu la abah :)

    http://rainfallasleep.blogspot.com/

    ReplyDelete
  28. Hu.hu.. Sedih..Saya dah lama letak Abah kat Bloglist siap slalu komen..Hu.hu.. Tapi nak inform la..if sudi ni URL saya..http://qaseehtolia.blogspot.com(ntah betul tak)

    ReplyDelete
  29. http://nyanyisunyi-nyanyisunyi.blogspot.com

    paling sesuai ibunda tersayang kan..

    sy tk reti lagi nk buat kategori mcm abah khalisha buat..tp nnti sy belajar..

    ReplyDelete
  30. Salam singgah terima kasih ye mengomen di blog cik ina

    SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN.

    ReplyDelete
  31. Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
    Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

    http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

    ReplyDelete
  32. selamat hari raya abah :)

    http://cikbetty.blogspot.com

    blog ibunda tersayang ah

    ReplyDelete
  33. blog ni dah lama ada dalam bloglist lulu-pages. :)

    http://lulu-pages.blogspot.com/

    ReplyDelete
  34. eh, saya dah lama letak blog yu dlm bloglist ai tahu..

    sesape yg terus follow, ai terus masuk dalam blog list

    best kan ai..

    ReplyDelete
  35. cam best je.. tapi saya masih dlam pantang.. xleh join segmen or GA.. maaf abah.. xpe.. kita kawan pun dah cukup

    ReplyDelete
  36. Salam,

    saya da letakkan abah dalah bloglist saya.. >_<

    nwy.. ni blog saya..

    http://www.mejuez.com


    Saya nak cadangkan letakkan saya dekat ,

    "Aku Kesepian"

    boleh?? ehheeh

    ReplyDelete
  37. wahhhh abah memang dah ade dlm bloglist cik ana tau!
    ce check..ce check..hehe

    http://diary-kecilku.blogspot.com


    cik ana nak dok kt bloglist gadis ayu buleh dak abah??? :P

    ReplyDelete
  38. boleh juga.....
    http://sudais-sudais.blogspot.com
    tgk cemana pegi dia

    ReplyDelete
  39. salam..

    blog abah memang dah lama masuk senarai saya..cuba tgk dalam list "Insan Soleh"..

    http://selembutbayupemikirbumi.blogspot.com/

    listkan sy dalam blog gadis ayu..tq

    ReplyDelete
  40. hikhik nk join gak tp takut abah gersang sentiase lak (^_^)

    ReplyDelete
  41. nah! utk abah mithali

    http://waqheh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  42. drop by here
    thx for give some comment at my blog

    ReplyDelete
  43. macam best,.
    tapi ayu minta izin dahulu..
    bubuh blog abah ke blolist ayu.

    ReplyDelete
  44. salam abah,

    kita pun nk tumpang sekali


    http://wanati.blogspot.com/


    selamat hari raya :)

    ReplyDelete
  45. nak jugak ye..

    http://www.dianarashid.com

    blog ibunda yang gojes!wakakakak

    ReplyDelete
  46. http://ashgive.blogspot.com/
    JEJAKA IDAMAN..HEHEHEHEHE..

    ReplyDelete
  47. dah letak dlm bloglist abu.. yeahh!!

    ReplyDelete
  48. okeh..baru je ltakkan dlm blog list..hehe..

    http://snowygirl-syuhada.blogspot.com/

    d) Blog gadis ayu

    tQ~

    ReplyDelete
  49. ayung nak boleh???
    under gadis ayu..ehhe

    ayu ker??

    ReplyDelete
  50. mcm mane nk give and mcm mane nak take? <<<---(budak xtau pape)
    ad sape2 blh tlg aja x?

    ReplyDelete
  51. ehehe..sudah tau care ny..nak gadis ayu..dah msuk abah dlm bloglist ^_^

    http://tynpateyhah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  52. ema nak juga. hihi dah masukkan nama abah dah kat bloglist ema :)

    http://xtowydaxkecik.blogspot.com

    nak join Blog gadis ayu ^^

    ReplyDelete
  53. Abah..klu blog kereta mcm sy ni ?

    ReplyDelete
  54. hii salam kenal iya dari vira .. :)
    jangan lupa mapir keweb vira iya di http://www.rumahkiat.com/ vira mau berbagi pengalaman nih.:)
    wah bagus juga iya blog ka2 ... ^_^ good luck iya.....

    ReplyDelete
  55. sy dh masukkan blog abah dlm list sya

    ReplyDelete
  56. nak gak laa... kategori bapa mithali yg tak berapa nak mithali nihh...

    http://amrafahan.blogspot.com

    tq yer bro!

    ReplyDelete
  57. renjer pun tempek blog abah dekat blog renjer sungai :

    http://renjersungai.blogspot.com


    terime kaseh abah sbb letak link blog renjer :)

    ReplyDelete
  58. sambungan dari entry dkna ....

    dkna study kat kg pandan...kerja kat putrajaya :)

    ReplyDelete
  59. mahu! mahu! on lagi kan??

    *http://blog-tips-kurus.blogspot.com/

    abah akan ditepek kat my Wall of Fame. (^.^)

    ReplyDelete
  60. Nak join gak..


    Miecyber's Blog

    http://www.miecyber.com

    Blog Jejaka Pemalu

    ReplyDelete
  61. ni jejaka idaman ni

    http://abgshah.com

    ReplyDelete
  62. ni jejaka idaman ni

    http://abgshah.com

    ReplyDelete
  63. saya join.....

    http://www.journeyofmylife-noornazuha.blogspot.com

    tapi kategori apa ek..sebab mcm x tau nak letak kat kategori mana..Abh jeh la yg letakkan..hehehe

    ReplyDelete
  64. Nak join jugak.. sempat lg ke :)

    http://semekarartie.blogspot.com

    Blog ibunda tersayang ye abah & thanks...

    Syiela masukkan abah di abah superb ya

    ReplyDelete
  65. kami cadangkan geng blog family..sebab penulisnya ada dua..:)

    kami ada bloglist yang lain..
    bro salah sorang dari list kami..:)

    ReplyDelete
  66. abah saya pun nak jugakk..
    tapi nak under kategori baru..

    BLOG BUDAK BARU BELAJAR, KALAU SALAH TOLONG TUNJUKKAN

    ahaha,,panjang tak nama kategorinye?

    ReplyDelete
  67. wah..best2..mau join jugak..lalalala

    www.akuadapageblog.blogspot.com..:)

    ReplyDelete
  68. Umi nak join jugak la ..chak ..sat lagi umi letak link ..yeayyyyy

    ReplyDelete
  69. mama nak join bole?..he2x..

    url : www.mamanorlara.blogspot.com

    mama follow blog abahkhalisha aritu..n blog abah memang ada kat bloglist mama !! abah dah follow mama ke?..hu2x..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca dan drop komen.
Jangan lupa like page fb abah khalisha

Busuk.org

GuaBlog

Apesal

 

abah khalisha Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates