Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, December 31, 2012

24 Riadah di Taman Tasik Metropolitan Kepong

Seronok sekali-sekala dapat beriadah bersama keluarga dihujung minggu. Hilang sedikit tension hidup.

Ahad baru ni kami ke Taman Tasik Metropolitan Kepong yang untuk jar Nur Iman berbasikal. Siap bawa bear dia lagi bersama.

Penat juga melayan anak yang sorang ni.

Tapi sekejap je dia menunggang basikal terus tunggang benda lain bila nampak playground.







Nak jadi spiderwoman agaknya.







Oklah saya mahu pulang. Bye!

24 comments:

  1. salam bro bagus yer leh bawak anak dara jalan2nns,,, ehhEee

    ReplyDelete
  2. seronok Nur Iman ye jalan2..
    next week ajak abah gi lagi ye (^_~)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Next week??mmmm..kita tengok dulu mcm mana ye

      Delete
  3. comel Khalisha (pcl teka je...klu salah harap dibetulkan), baru sorang je ke anak Abah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'ah br sorang..tekaan PCL betul!.hehe..kalau berdua ada dah sorang lagi dalam gambar tu.hehehe

      Delete
  4. bestnyaa playground dia cantik kan ..
    kemas aje ..
    suke macam nie dari yg ada rumput tuu huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ah tapi banyak juga yang rosak.DBKL kena baiki lah..

      Delete
  5. Salam.. Wah siap bawa beskal lg tu. skrg anal dah ramai ummi x leh bawa beskal. Bersusun penuh kereta 4 biji tu

    ReplyDelete
  6. suke tgk ur daughter's hair..anyway, tq coz follow..dh follow balik...

    n Happy New Year to u too..;)

    ReplyDelete
  7. Uit, boleh tahan lasak jugak girl sorang ni yer..

    ReplyDelete
  8. kite suke rambut die...cute comey aje...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rambut kerinting..orang cakap cantik AK cakap susah mau urus ma..

      Delete
  9. budak2 klu dh nampak mainan mmg dah tak layan benda lain

    ReplyDelete
  10. mmg playground & anak2 tak dpt dipisahkan hehehe...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca dan drop komen.
Jangan lupa like page fb abah khalisha

Busuk.org

GuaBlog

Apesal

 

abah khalisha Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates