Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, December 27, 2012

41 Balkoni Semak Samun

Adoii..dah berdebu balkoni rumah AK, pokok-pokok pun hidup tak terurus. Tapi Alhamdulillah semua pokok masih hidup lagi.

BACACara Nabi Jaga Kesihatan Diri


Korang tengok semak tak?

Tak siap-siap lagi nak design balkoni ni!mmm.....


41 comments:

  1. ada tumbuhan hijau, berseri sikit...

    ReplyDelete
  2. @smbotakA'ah tapi kalau tak terurus sakit gak mata memandang

    ReplyDelete
  3. walau tak terurus, gemuk2 tumbuhan tu semua... :)

    ReplyDelete
  4. hurmmm x sabar nie kakkk
    cepat2 buat ;)

    ReplyDelete
  5. cantiklah balkoni ni nnti..syg rumah sy xde balkoni..hehe

    ReplyDelete
  6. nak design lagu mana tu? cer design cepat...hehehe

    ReplyDelete
  7. Kalau ikut mata kakak dah cantik dah tu..

    ReplyDelete
  8. @Kakzakie cantik dah eh??dalam gambar kot nampak cm cantik..tp kt luar lagi cantik kot.hehehe

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum AK...sikit jer tu bila dah ubah suai sikit mesti nampak kelainannya..;)

    ReplyDelete
  10. bagus ada pokok hijau camni, boleh hirup udara segar..

    thanks follow kasihsalina.com, saya dah tekan follow tadi, rupa2 nya saya dah jadi follower kat sini sebelum ni..salam kenal juga dari saya..

    ReplyDelete
  11. best ada pokok camni.. stress boleh juga pandang2 kehijauan tu

    ReplyDelete
  12. @syielakalau kemas mmg leh hilang stress.hehehe

    ReplyDelete
  13. jangan sampai gajah rimau berkampung kat situ sudah la..hehehe..

    ReplyDelete
  14. xder la semak pon, tapi kalo susun sikit lagi, x semak n cantik berseri..... hehe

    ReplyDelete
  15. @maszmadiitulah kena cari tumbuhan yang berbunga plak

    ReplyDelete
  16. balkoni umah aku satu pokok pun xe..mungkin sebab malas nak siram kot..so far aku tengok okay jer..ade yang lagi semak pernah aku nampak..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  17. Mana ada semak... Susun semula lawa dah tu AK.

    ReplyDelete
  18. okjer.. nanti2 leh buat lagi dasat...

    ReplyDelete
  19. @Ummi Syafiq ok dah eh?kalau ok tkyah buat dah lah.hehe

    ReplyDelete
  20. saya tengok, ok je tu..tak semak...:)

    ReplyDelete
  21. oklaa tu, nie rumah apartment ke? macam luas je balkoni :D

    ReplyDelete
  22. tak semak pun...cuma kena susun elok2 jer...baru cantek...hehehe...

    ReplyDelete
  23. wah..best nyer kalau pandai bak deko2 ni..

    ReplyDelete
  24. tak semak lah...ok je tu...esok cuti..boleh la spend masa mendeko balkoni.. ^_^

    ReplyDelete
  25. wah,,bestnye ada balcony pastu ada hiasan tumbuhan...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca dan drop komen.
Jangan lupa like page fb abah khalisha

Busuk.org

GuaBlog

Apesal

 

abah khalisha Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates