Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, August 23, 2011

38 Nostalgia lagu raya dan ANDA

Nak duit raya? Tak banyak cuma RM30.00 sahaja!

Alhamdulillah, hari ini dah 15 hari kita berpuasa dan kalau kita perasan banyak radio dah mula memperdengarkan lagu raya kepada pendengar. 

Kebanyakkan daripada pasti teruja terutama wife abah apabila banyak lagu rayu mula diputarkan di radio Hot fm. Tambahan pula minggu pertama raya adalah turn balik ke Penang dulu, lagilah sukahati dia ye!

Ok taknak cerita banyak, nak duit raya mudah sahaja cuba tengok bawa ni..


1. Lagu raya mana yang begitu memberi nostalgia yang cukup bermakna kepada anda? Jangan lupa nama penyanyi sekali.
2. Apakah nostalgia tersebut?Ceritakan dan terpulang kepada anda untuk tulis berapa panjang pun. Kalau sedih nostalgia tersebut pastikan ayat anda juga sedih sehingga menyentuh hati abah dan pembaca lain dan sebaliknya.


Contohnya:-

Lagu Dendang Perantau dendangan P.Ramlee menyebabkan mataku bengkak kerana menangis setelah terpaksa beraya diperantauan. Aku rindukan keluargaku dan ingin pulang tapi apa dayaku tiket kapal terbang London-Malaysia mahal nak mampus..sedihnya..

Buatlah terbaik daripada ini ok!

Term & Condition
  • Itu sahaja..Letak banner segmen ni dan dah wat entri dan tinggal url di bawah ni..simple!
  • Panel hakim adalah terdiri daripada abah + wife.
  • Tarikh tutup adalah 23 Ogos 2011(12.00am / msk 24 Ogos) dan 25 Ogos 2011 abah umumkan pemenang dengan lagu nostalgianya dan masukkan duit terus..That all..lepaslah duit tol ke, top up ke, duit tambang bas ke..
  • Seorang sahaja blogger + nostalgia lagu raya yang terbaik akan dipilih. Keputusan abah adalah muktamad. 
Luahkan perasaan anda, apakah lagu yang cukup memberi nostalgia kepad anda..taknak menang pun tkpe,just sharing pun ok.


Selamat mencuba..

Nak join GENG ABAH?



38 comments:

  1. nak duet rayee free bolehhh! haha

    ReplyDelete
  2. Iqaa nak join , contest ni ade magnet ke ? main tariktarik pulak .Muehehe
    jemput-jemput usya blog Iqaa , takpayah bukak selipar pon takpe :]

    http://membabblerstory.blogspot.com/2011/08/contest-nostalgia-lagu-raya-dan-anda.html

    ReplyDelete
  3. macam menarik.kena cari lagu raya ni!hee

    ReplyDelete
  4. dah la banyak lagu raya yang saya suka jap nak pilih dulu

    ReplyDelete
  5. nak buat macam mana ni abah, rasanya tak ada nostalgia ngan lagu raya, tiap kali raya rasanya happy je

    ReplyDelete
  6. duit tol confirm lepas..duit minyak tak lepas...lag afdal buat duit topup jer laaa :D

    ReplyDelete
  7. alahai, suka dengar je lagu raya, tapi takde nostalgia yang spesifik...

    ReplyDelete
  8. saya pun dah mengarang nostalgia saya bersama lagu raya pilihan.. hurmm tapi nanti sya publishkan ekk..

    ReplyDelete
  9. mcm best
    kena belek2 koleksi lagu raya neh

    ReplyDelete
  10. kalu nak ikutkan, sume lagu raya bikin sy ingat kisah sedeh.

    kang cite lebih2 kang banjir blog abah ni kang haa..

    hahahah
    slamat ari rayee

    ReplyDelete
  11. best pulak. tapi kita suka semua agu rayaaa! hehehe

    ReplyDelete
  12. ini link saye

    http://sayabudaktembam.blogspot.com/2011/08/nostalgia-lagu-raya-dan-anda.html


    mekaseh abah khalisha sebab buat contest ni..saya tak mintak untuk menang, tapi abah khalisha buatkan sy teringat zaman kanak-kanak dulu...rindunyeeee

    ReplyDelete
  13. nak join! tapi nanti yea :D
    cheqwa nak amek feel dulu.muahahaha ^_^

    ReplyDelete
  14. Abah...!!! saya dah buat join segmen ni.

    http://hafizan-malik.blogspot.com/2011/08/nostalgia-lagu-raya-anda.html

    Abah bacalah yer... ^_^ selamat hari raya.!

    ReplyDelete
  15. menarik..tapi kna pk dulu nak taruk lagu apa..hehehehe

    ReplyDelete
  16. KITA JOIN..


    http://luvayoie.blogspot.com/2011/08/demi-menyahut-seruan-abah.html

    ReplyDelete
  17. salam..

    saya dh join..
    http://annaz79.blogspot.com/2011/08/contest-nostalgia-lagu-raya-dan-anda.html

    ReplyDelete
  18. Nak join boleh?
    http://masidah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. nak gak masuk tapi takde cerita yg best..hehehe

    ReplyDelete
  20. dah buat dah...silalah berkunjung...

    ReplyDelete
  21. wah, cam best je..klu de ksempatan, sy nk join! hehe :)

    ReplyDelete
  22. salam...tumpang lalu, Mr AnO nk join...

    jom k blog:)

    http://tinta-sinarislam.blogspot.com/2011/08/nostalgia-lagu-raya-dan-anda.html

    ReplyDelete
  23. saya join...

    id : Fadzillah Kamarudin

    http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/08/nostalgia-lagu-raya-dan-anda.html

    ReplyDelete
  24. http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/08/nostalgia-lagu-raya-dan-anda.html

    ReplyDelete
  25. cam menarik ni..hehe..insyallah law bksmpatan

    ReplyDelete
  26. join...

    http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/08/nostalgia-lagu-raya-dan-anda.html

    ReplyDelete
  27. salam, fa join yeaa

    http://bloqkami.blogspot.com/2011/08/nostalgia-lagu-raya-dan-anda.html

    ReplyDelete
  28. salam..ifa join!

    http://tiefazatie.blogspot.com/2011/08/nostalgia-lagu-raya-dan-anda.html

    tq yaa..=)

    ReplyDelete
  29. Salam abah khalisha.. ini link saya yer..

    Selamat hari Raya :) Maaf Zahir Batin

    http://atieaizam.blogspot.com/2011/08/nostalgia-lagu-raya-dan-anda.html

    ReplyDelete
  30. datang sini untuk mencuba nasib

    http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/08/nostalgia-lagu-raya-dan-anda.html

    terima kasih ye sebab menjemput

    ReplyDelete
  31. saya join!!

    http://nashanadz.blogspot.com/2011/08/nostalgia-lagu-raya-dan-anda.html

    ReplyDelete
  32. http://nurulshiraz.blogspot.com/2011/08/nostalgia-lagu-raya-dan-anda.html

    dah join!!..
    tak minta untuk menang...cuma nk kongsi pengalaman..hihi

    ReplyDelete
  33. kan cheqwa dah kata, cheqwa nak join! naseb sempat. hehehe

    http://wawanasywa.blogspot.com/2011/08/contest-nostalgia-lagu-raya-bersama.html

    ReplyDelete
  34. esma joined...

    http://isma-lovetowrite.blogspot.com/2011/08/nostalgia-lagu-ray.html

    :)

    ReplyDelete
  35. Salam Ramadan buat abah Khalisha sekeluarga..

    Nida turut ingin berkongsi cerita.. moga ada rezeki buat kami sekeluarga.. ameeeeeeeennnn

    http://alongnidar.blogspot.com/2011/08/nostalgia-lagu-raya-bersama-abah.html

    id follower: Nida
    terima kasih.

    ReplyDelete
  36. http://beehac.blogspot.com/2011/08/nostalgia-lagu-raya-dan-anda.html

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca dan drop komen.
Jangan lupa like page fb abah khalisha

Busuk.org

GuaBlog

Apesal

 

abah khalisha Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates