Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, October 5, 2011

23 Wordless Wednesday : Jadual Bertugas




23 comments:

  1. sila jalankan tugas dengan sebaiknya ye =)

    ReplyDelete
  2. pasni bertugas di rumah aju bleh? hehehe...yg part cuci tandas tu byk bersabar ye hehehhe

    ReplyDelete
  3. hehehe..photo ni abah snap masa hantar adik di rumah sewa dia di Melaka

    ReplyDelete
  4. hahaaaaaaa...teringat zaman sekolah..kat papan kenyataan kelas pasti ada list nama petugas.

    kalau cikgu masuk sekolah, ada sampah mesti tengok nama sapa yang patut sapu sampah.. :)

    ReplyDelete
  5. jadual betugas kt rumah sewa adik abah

    ReplyDelete
  6. jalan kan tugas dengan dedikasi yer

    ReplyDelete
  7. abah nyer tugas ape lak?...oo.. ngelat ea...hehe

    ReplyDelete
  8. abah tk termasuk dalam senarai tau

    ReplyDelete
  9. saya menurut perintah..ops salah..saya yg memerintah

    ReplyDelete
  10. abah tugasnya cari kayu

    hehehe

    ReplyDelete
  11. huyoo ada senarai..comel lak tu tulisan kaler2 lg..haha slmt bertugas! =)

    ReplyDelete
  12. dah siap jadual tugasan
    bagus banget tu...

    jangan ngelat udah lah ye!

    ReplyDelete
  13. hehehe..student lelaki ada ke wat cmtu??

    ReplyDelete
  14. kebersihan tanggungjawab bersama ^____^

    ReplyDelete
  15. hehe..teringat waktu sekolah dulu..

    ReplyDelete
  16. Selamat bertugas...tapi yg bab cuci tndas tu...aduhhhhhh....

    ReplyDelete
  17. amboi jadual bertugas pun comei yer..hehe

    ReplyDelete
  18. mujur la mama x pernah wat gini kt umah masing2 dh tau nak wat per...tp masa duk menyewa ngan member dulu pernah la wat tu pun de yg ungkit mengungkit

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca dan drop komen.
Jangan lupa like page fb abah khalisha

Busuk.org

GuaBlog

Apesal

 

abah khalisha Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates