Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, November 12, 2012

8 Kotak Tisu Yang Sangat Cool

Kita boleh menjumpai tisu di banyak kawasan sekitar kita seperti di pantry, toilet, di dalam kereta, di rumah atau di dalam beg tangan wanita.

Ada yang menggunkan tisu untuk lap tangan selepas keluar toilet, lap mulut selesai makan, buang hidung, lap meja dan macam-macam lagi.

Boleh dikatakan setiap kita menggunakan tisu. Takank cite banyak jom kita tengok kotak atau bekas tisu yang sangat cute dan cool. Memang terbaik!





























sumber: 1designperday.com, mindjunker.com

8 comments:

  1. haha
    memang mantap
    nak guna tisu pun boleh bersemangat lepas ni

    ReplyDelete
  2. hahaha..semangat nak guna tisu wat apa tu?

    ReplyDelete
  3. hehehe..setakat ni di Malaysia tidak dijumpai.hehehe

    ReplyDelete
  4. Pelbagai rupa dan gaya, tak pernah jumpa lagi kat mana2 macam ni :)

    ReplyDelete
  5. macam-macam ada... buat koleksi kotak tisu pula...

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca dan drop komen.
Jangan lupa like page fb abah khalisha

Busuk.org

GuaBlog

Apesal

 

abah khalisha Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates