Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, February 2, 2012

9 Abah ingin kembali beraksi

Salam semua blogger!


Sihat semua? Abah alhamdulillah. Lama betul tak update blog ni. Orang cakap dah bersarang sana sini sarang labah-labah.


Busy sangat ke abah? Busy ke buat-buat busy sampai langsung tak update blog.hehehe..Sebenarnya memang agak sibuk sejak awal tahun ni.Macam-macam kerja nak kena settlekan ditambah pula dengan perkahwinan adik abah pada 27 Januari yang lalu.


Ada kesempatan abah akan singgah ke blog yang biasanya abah lawat. Rindu kot..hehe.

9 comments:

  1. abahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
    uhuk uhuk..sampai terbatuk2 ni panggil abah ni..
    hehehehehe

    ReplyDelete
  2. takpe2....dahulukan yang mana lebih penting....lpstu blog blk...hehehe

    ReplyDelete
  3. patutlah lama menghilang...semua tercr2 mana plak ilangnyer abah khalisha ni..hehehe

    ReplyDelete
  4. cuti panjang eh???
    welcome back! :D

    ReplyDelete
  5. adik yang kawen atau abah yang kawen nie?? hahahahaa lamo bebenor cutinya :p

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca dan drop komen.
Jangan lupa like page fb abah khalisha

Busuk.org

GuaBlog

Apesal

 

abah khalisha Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates