Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, December 27, 2011

15 Datin Ghairah, Maria Farida Seksi dan Gay Paling Hangat @ abah khalisha

Seksi dan Gay...

Sejak Datin Ghairah masuk panggung pada 8 Disember 2011 yang lalu, ramai juga yang mencari mengenai cerita tersebut. 

 Maria Farida masih bergetah walaupun sudah berumur? betul ke?




Benarkah Maria Farida begitu menghairahkan di dalam movie Datin Ghairah? Itu abah tak sure pasal tak pernah tengok lagi.

BACA: Maria Farida Simbol Seks?

Secara tak langsung blog abah khalisha pun terima tempias ekoran apabila ramai juga yang mencari cerita mengenai Datin Ghairah dan Maria Farida Seksi. Nak kata abah ada letak gambar Maria Farida seksi takde pula abah tengok.

Tidak lama kemudian, Malaysia digemparkan dengan kemunculan pelajar Malaysia yang pernah dilaporkan hilang di Ireland ditemui di dalam satu majlis perkahwinan gay yang cukup grand.

Agak-agaknya kita blogger kena sentiasa peka terhadap perkembangan semasa kerana pencari maklumat sentiasa mencari sesuatu perkara yang baru terjadi.



mmmm...

15 comments:

  1. dorang sekarang ni pape je pun nak cari kat kat internet..lagi2 pasal tutttttt..kat blog saya pun ada jugak..haihhh..macam xde mende lain nak cari.. ~_~"

    ReplyDelete
  2. hurm, info dihujung jari kan..... blogger jugak terkena tempiasnye...

    ReplyDelete
  3. Ntahla Bah..tak berminat nak tengok..Tak g Coti-Coti malaysia ke Bah??

    ReplyDelete
  4. dah nama Datin Ghairah..memang la hangat..hahaha

    ReplyDelete
  5. hahahaha
    blog suci cheqna pun ternoda gak..
    hahahaha

    ReplyDelete
  6. tajuk2 panas gitu memang menjadi
    carian masyarakat malaysia..heheheh

    ReplyDelete
  7. betul ke Maria Farida seksi....Ke sajer bikin panas!!! hihihi

    ReplyDelete
  8. ramai yang mencari datin ghairah ni....

    ReplyDelete
  9. renjer pun belum tengok lagi cerita ni :P

    ReplyDelete
  10. meriah! kalau nak dapat traffic tinggi kena pakai keyword camtu la kan..

    bak kata org kampung saya s.e.x sell..hahaha

    ReplyDelete
  11. My brother suggested I might like this blog. He was entirely right.

    This publish truly made my day. You cann't consider just how much time I had spent for this info! Thank you!

    Also visit my page: grupa kreatywna

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca dan drop komen.
Jangan lupa like page fb abah khalisha

Busuk.org

GuaBlog

Apesal

 

abah khalisha Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates