Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, October 10, 2011

25 Bayi 23 hari diliwat bapa

GOMBAK: Berang isteri dalam pantang enggan melayan kehendak seksualnya, seorang lelaki berusia 28 tahun bagaikan dirasuk syaitan apabila sanggup meliwat bayi lelakinya berusia 23 hari di dalam bilik di rumahnya di Taman Sunway, Batu Caves, di sini, kelmarin.

Lebih kejam apabila tangisan bayi malang yang menahan kesakitan itu langsung tidak diendahkan si bapa durjana, sebaliknya dia menjadi lebih rakus dengan bertindak menutup mulut anaknya itu menggunakan tangan dengan kuat, sekali gus menambah derita si kecil. 

Bapa yang kejam itu berbuat demikian untuk mengelakkan tangisan bayi malang itu didengari isterinya yang ketika kejadian dilaporkan sedang berehat di ruang tamu rumah.

Sumber polis berkata, tindakan keji dan kejam itu hanya disedari ibu mangsa berusia 39 tahun kira-kira jam 4 petang apabila melihat mangsa tidak bermaya ketika mahu memandikannya.

“Si ibu terkejut apabila melihat bahagian mulut mangsa lebam. Pemeriksaan wanita itu kemudian mendapati bahagian dubur mangsa turut cedera.



Sumber Harian Metro

25 comments:

  1. akhir zaman ke ape ni?
    MANUSIA ke tak ke ayah die tu :(





    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  2. subhanallah........
    punyalah payah nak dapatkan zuriat..

    apa nak jadi dengan pelindung keluarga merekA

    ReplyDelete
  3. ish ish,kenapa pulak boleh jd hal mcm nih??hurmmm

    ReplyDelete
  4. Jahatnya ayah bayi tu .. tak kecian ke tengok baby masih kecik. Bahya mcm ni ..mendorong merogol anak2 yang lain. Mintak tiada lagi terjadi mcm ni huu

    ReplyDelete
  5. axtau nk ckp ape..
    kejam..
    semuanya nafsu semata2..
    allahuakbar....

    ReplyDelete
  6. tu dia aih!! gila dah manusia yg mcm tu hmmmm....

    ReplyDelete
  7. Bila iman dan akal ditolak ketepi, inilah jadinya .

    ReplyDelete
  8. sangat tak berperikemanusiaan,begini digelar bapa?

    ReplyDelete
  9. manusia bodoh memang camtu...hrp2 dpt balasan le dia nnt..selamat budak tu xmati..aish..

    ReplyDelete
  10. eeee!!!!jahat yer.... manusia di akhir zaman.....hhmmm

    ReplyDelete
  11. aku rasa marah gilaaaaaaa... bodooooo...!! boleh? hish..

    ReplyDelete
  12. ada terbaca berita ni semalam...sedeyh!

    ReplyDelete
  13. ini manusia ke binatang nih..haishhh!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca dan drop komen.
Jangan lupa like page fb abah khalisha

Busuk.org

GuaBlog

Apesal

 

abah khalisha Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates