Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sunday, September 4, 2011

6 nk update ke taknak update..

memang cukup tak bestkan kalau lama-lama biarkan blog kita tanpa new post.abis bersarang dan lopong-lopong dibuatnya.almaklumlah semua masih dalam mood raya lagi.

Setelah seminggu di Penang,kini abah di Kuantan pula.Beruk band telah lama abah rendam dalam mangkuk tandas kerana kelambatannya.hehehe.kini ku cuba gn beruk band adik pula but still same juga..cm siput al-babi.

So nak update blog punya pasal abah pinjam bberry ibu untuk update juga..walaupun keypad halus dan kelajuan hanya 30km/jam tapi tetap abah usahakan.

Selasa nanti br abah blk KL semula,sori tak sempat nak bc cite-cite korang yang menarik tu..

6 comments:

  1. gigih menaip guna BB ye, pakai iphone salah2 taip kan..:)

    ReplyDelete
  2. hahahahaha
    takpe..tunggu balik kl la ye update banyak2...=)

    ReplyDelete
  3. mmng BB bergerak macam siput...adoiiii susah betul..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca dan drop komen.
Jangan lupa like page fb abah khalisha

Busuk.org

GuaBlog

Apesal

 

abah khalisha Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates