Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, September 6, 2011

28 Work In Progress..

Assalamualaikum semua..jawab gatal tak jawab berdosa..Mmg mcm budak-budak sekolah dululah.hehehehe..Rindu pada abah ke?hehehe. Banyak dapat duit raya ke banyak keluar duit raya?

Lama betul abah tak update blog, almaklumlah cuti panjang. Jangan jeles semua esok abah masih lagi bercuti. Khamis baru start kerja semula.

Pukul 2.30 petang tadi abah selamat sampai di Selayang dari rumah bonda abah di Kuantan Pahang. Minggu lepas beraya di Penang dan beberapa hari di Kuantan. Dah kahwin kena macam tu lah ikut turn.

Nak tahu apa abah buat sampai petang tadi? Ingat lagi tak entri lepas pasal Deko Bersama Abah? Ada sambungannya tau.. 

Petang tadi dengan semangat yang wajar abah telah melakukan sesuatu terhadap ruangan balkoni abah.

Ini balkoni yang abah hias pada bulan Julai yang lalu

Ini gambar balkoni abah yang paling latest..work still in progress ni. 

Ini gambar balkoni abah dari sudut hadapan pula

Picture siap kena tunggu lah ye. hehehe.
Amacam ok tak?




28 comments:

  1. Selayang? Kat mana yer? Duk apartmen yer. Aha rajin betul abah mencantikkan balkoni. Salam perkenalan :)

    -wina1979-

    ReplyDelete
  2. wah...bestnye..cntik kot deko 2..:D

    ReplyDelete
  3. http://sayaygpemalu.blogspot.com/2011/09/doodle-freeagak-nye-lahehe.html

    doodle free..nak ambil..sila kan:D

    kalau sudi la..hak2

    ReplyDelete
  4. salam....wah teruja mama nak tengok deco baru abah....:)

    ReplyDelete
  5. Rajinnya abah mendeco, langsir tu ikat dulu, nnti kene cat kayu tu msti nanges isteri abah nengok hihi, saya suda Ada pengalaman gitu

    ReplyDelete
  6. wow! abah bikin sendiri?? banyak penjimatan di situ. kepuasan maksimum.

    janagn lupa ikut nasihat ajumohit tu. kang tak pasal2 ada yg shoping langsir raya lepas raya hihihi!!!

    ReplyDelete
  7. cepat siapkan nanti tunjuk gambo okehhh

    ReplyDelete
  8. Kreatif dan chanteq... pandai nyee..

    ReplyDelete
  9. buat suspen je abh nie..ingat dah siap..rupanya kene tunggu lagi...hehee... nice!

    ReplyDelete
  10. cantik5x..saya suka sgt..dulu masa rumah sendiri kt cheras sy buat gak..tp la ni dok tingkat 1 apa pun tk boleh..

    ReplyDelete
  11. Mana aci...scroll ingatkan dapat tengaok after makeover.. Tima kacih masukkan saya dlm bloglist

    ReplyDelete
  12. Sallam abah,

    Semangat raya ke ni abah...
    cool lah...tak sabar nak tengok yang dah siap.

    ReplyDelete
  13. mcmana nk kata ok bah klu belum siap?? AHahaha..apapun, mak rasa ok la sbb buat sendiri kan..wang upah pun x payah kuar. Tunggu org umah je hidangkan air. Hikhikhik

    ReplyDelete
  14. Cantik, tak sabar nan tgk fully progress.

    ReplyDelete
  15. cantik... pandai abah deko-deko

    ReplyDelete
  16. wah, pandai abah deko rumah. very nice lah

    ReplyDelete
  17. cantik :) tak sabar tunggu hasilnye :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca dan drop komen.
Jangan lupa like page fb abah khalisha

Busuk.org

GuaBlog

Apesal

 

abah khalisha Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates