Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, September 9, 2011

25 Abah teringin jadi famous!

Buang tebiat ke abah awal pagi ni tetiba keluarkan statement ingin jadi famous. Sebut je famous sape yang taknak kan? Tapi betul ke kita semua nak jadi famous atau lebih suka low profile sahaja.Tepuk dada tanyalah diri sendiri. Suka jadi famous atau low profile?


Dalam dunia blogger of course setiap orang pasang niat untuk jadi antara blogger terhebat di Malaysia. Abah taknaklah sebut nama blogger yang famous tu sebab korang sendiri pun tahu nama blogger-blogger tu.

Kalau dah famous ni cerita apa pun pasti akan mendapat perhatian. Betul tak? Angguk je pasal memang betul pun.

Sape tak teringin bila posting entri bersepah komen sampai tak larat nak baca. Thanks a lot to pengomen-pengomen tegar yang selalu datang jenguk dan conteng blog abah. Tak lupa pada mereka yang sudi tukar URL blog dengan abah. Sape nak tukar meh jenguk sini. ~~macam ucapan hari raya pun ada.

Kita yang baru merangkak nak membina nama dan  penulisan agar dapat memberi manfaat kepada mereka-mereka yang lain akan cuba sedaya upaya memberikan perkhidmatan yang terbaik! Betul tak rakan-rakan?

Perkhidmatan yang abah maksudkan tu entri yang bermanfaat dan berguna kepada pencari maklumat diluar sana. Jangan fikir lain tau!

Think positif! Di Malaysia ni tak ramai pun lagi blogger yang famous. Betul tak? Masih boleh dikira dengan tangan lagi.

25 comments:

  1. tak famous tapi glamor...heheee..sama tak??

    ReplyDelete
  2. hehe..tapikan tapikan..nnt kalau abah dh femes..moganya entry2 bermanfaat mcm skrg laa yer. xmo laa mcm ade yg dh femes , entry tangkap muat je..huhu..

    ReplyDelete
  3. Tak femes pun tak apa...asalkan hati bahagia....Betulkan abah?????

    ReplyDelete
  4. TaKmo femes sbb people will expecting more and more from us...but it was good to have that intention sbb we will try our best to be better!!! Chaiyok abah!!!

    ReplyDelete
  5. pujangga x nak femes.. just nak orang comment n bace entri kite 2 jek.. :)

    nanti baru makin semangat nak blogging..

    btol x abah?

    ReplyDelete
  6. bila femes nnt cepat lupa diri.. nnt entri pun makin lama makin ntah ape2.. rasanya low profile lg baik.. sentiasa merendah diri dan akan sentiasa perbaiki diri.

    ReplyDelete
  7. hehehe itu betul sangat si pujangga..tp kalau dah ramai komen tu kira famous lah tu

    ReplyDelete
  8. best gak famous. saya buat blog suka suka jer, kongsi2 cerita. tapi kalau famous lagila bagus:)

    ReplyDelete
  9. kurang suka dgn populariti...tapi kalau kita menulis ikhlas dan n3 pun org suka, populariti tu akan dtg dgn sendirinya...
    tu pendapat saya lah...hehe..

    salam, tengs drop by my blog n drop ur comment, awat tak follow sekali?
    dah follow sini..

    selamat hari raya!!

    ReplyDelete
  10. saya pemalu..tak pandai mencapub (mencari publisiti) tapi suka gak kalau famous..tapi takmo la jadi famous sbb kandungan blog yg negatif kan..

    ReplyDelete
  11. tapi abah..kalau terlalu famous pun susah gak..nanti hidung jd tggi dan tk mesra alam dgn folower..sy pernah masuk kat blogger famous ni..add tp tk pndg pun sy...frust..sejak tu sy tk masuk dah.

    so..biar sedang2 aje..

    ReplyDelete
  12. sy xnk femes..sy nak ramai reader jek..heheheh

    ReplyDelete
  13. sy tak kisah x femes...cuma sy suka kalau org suka baca penulisan sy.... :)

    ReplyDelete
  14. laaa... abah kan dah femess ni...heheh

    ReplyDelete
  15. naper saya tak nampak blog saya dlm blog list abah? mmm... ke mata ai yg spero?

    jap jap... tgk lagi sekali

    hehehe

    ReplyDelete
  16. erkkk...xnak pemes ar...nnti kene kejar papparazi...haha

    ReplyDelete
  17. haha kalo nina pemes nnti ramai yg kata sombong hihi.. xpenah tanam impian utk itu... ^^

    ReplyDelete
  18. kalau femes , sombong xgune jugak.. lbh baik low profile.. ehehe

    ReplyDelete
  19. abah pun femes jugak kan..hehe..nanti kalau abah dah terlebih femes jgn pulak lupe kat kami2 semua :)

    ReplyDelete
  20. bukan dah sememang nya femes ke abah ni??;-)

    ReplyDelete
  21. betul, langkah masih jauh, tapi bersemangat untuk teruskan.. :)

    ReplyDelete
  22. yg betul2 femes pun belum tentu lg entrinya ada info utk pembaca..kadang2 bercerita pasal diri sendiri saja setiap masa dan ketika..nak tau kenapa diorang femes??sebab diorang JADI DIRI DIORANG SENDIRI dan tidak meniru mana2 style blogger lain..itulah kelebihan yg ada pada diri mereka..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca dan drop komen.
Jangan lupa like page fb abah khalisha

Busuk.org

GuaBlog

Apesal

 

abah khalisha Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates