Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, December 10, 2012

4 Sesak di ICT Mangga 2 Jakarta

Jika di Kuala Lumpur, Sungei Wang Plaza cukup dikenali sebagai shopping mall yang menawarkan pelbagai jenis fesyen baju.

Di Jakarta pula ICT Mangga 2 adalah tempat dimana warga Kota Jakarta dan pelancong-pelancong datang untuk membeli pakaian kanak-kanak, handbag, kasut dan pelbagai barangan lagi.

ICT Mangga 2 dan Sungei Wang Plaza memang menjadi pilihan buat penggemar pakaian especially kaum wanita.

BACA: Bajai Kenderaan Unik di Indonesia

Orang cakap kalau cari barangan tiruan pun boleh cari yang gred A di ICT Mangga 2 ini.










Namun begitu antara Jakarta dan Bandung, Bandung menawarkan harga barangan yang jauh lebuh murah. Bagi sesetengah barang seperti handbag, dompet, legasi beg memang di ICT Mangga 2 adalah tempatnya kerana barangannya agak berkualiti.


Bukan sahaja pakaian kanak-kanak, handbag, kasut dijual di ICT Mangga 2 ini sebaliknya 'sotong kering' turut digantung dan dijual


Mahu lebih menarik lagi?


Serius memang sesak betul di ICT Mangga 2 ni sampai tak sanggup rasanya nak berjalan sampai ke tingkat 5. AK dan wife jalan sampai tingkat 2 sahaja itupun tak sempat pergi semua kedai pun.




4 comments:

  1. Beli kasut ke???comel kasut tu...

    ReplyDelete
  2. pergghhh... yg tgk ni pon rambang mata.. mcm nak semua jerr hahhaa

    ReplyDelete
  3. @::NureeN:: kalau ikut mmg mcm-mcm nak beli tp wang kurang.hehehe

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca dan drop komen.
Jangan lupa like page fb abah khalisha

Busuk.org

GuaBlog

Apesal

 

abah khalisha Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates