Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, December 10, 2012

13 Pameran Kereta Atau Pameran Wanita Seksi

Kerajaan China telah mengeluarkan amaran keras setelah sejumlah model berpakaian separuh bogel semasa di pameran kereta di Chengdu, awal bulan September yang lalu.


Seperti ditulis oleh Car News China, penganjur Chengdu Motorshow telah mendapat amaran keras daripada kerajaan China kerana memaparkan model yang hampir bogel yang posing untuk kereta Kia, Citroen, dan Toyota.

BACA : Peluang Anda Memenangi Android

So, apa lagi kalau dah berpakaian seksi dan hampir bogel sudah pasti ramai wartawan dan pengunjung lelaki akan mengerumuni booth mereka.

Malah ini bukan kali pertama pameran kereta di China mencipta kontroversi dengan model-model yang berpakaian sangat minimum.

Hal yang sama juga berlaku pada pameran kereta di Beijing, China April tahun ini dan telah memaksa kerajaan China mengeluarkan teguran keras terhadap cara pemakaian model-model.


Persoalannya, penganjur cuba menarik pengunjung untuk membeli kereta-kereta atau meminta pengunjung untuk melihat model-model yang seksi? Kalau ikut tak payah minta memang orang akan tengok punya. Free show lah katakan.

BACA : Dua Kesan Bahaya Demam


So di Malaysia bagaimana ye?

Setakat ni masih boleh dikawal, terkawal atau bebas? Rasanya di PC fair pun ramai wanita-wanita seksi yang menjadi sales girl dan model-model untuk barangan komputer. Betul tak?

13 comments:

  1. Ini dah pameran wanita seksi. Org bukan nak dtg tgk keta ☺☺

    ReplyDelete
  2. taukey kereta ke bapak ayam???hehhe

    ReplyDelete
  3. kalau pameran kereta mmg sinonim dgn wanita seksi...

    ramai yg pergi tengok bukan nak beli kereta tapi..... sendiri tau kan AK :)

    ReplyDelete
  4. @Fiza Rahman ehh org dtg nk tgk kereta lah.tp lg ramai yg tgk yg seksi tu.

    ReplyDelete
  5. kalu gini.. rasanya kompom bukan tgk keta nih.. aduhai..

    ReplyDelete
  6. @mama maman aka yana hahaha..kereta tgk juga tp kejap je lah rasanya

    ReplyDelete
  7. aaduhhhh..

    kalau en zalie kata nak tgk pameran keter.. kompom ayu xizinkan..


    fuhhh... tambah dosa i.. hahah

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca dan drop komen.
Jangan lupa like page fb abah khalisha

Busuk.org

GuaBlog

Apesal

 

abah khalisha Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates