Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, December 11, 2012

3 Pengikat Rambut Ajaib

Di Malaysia AK tak jupa lagi magic hair @ pengikat rambut ajaib ni.Tak taulah kalau ada dijual di Chow Kit. Jika ada sesiapa yang ke Chow Kit mungkin boleh survey tengok ye.

Ini AK jumpa masa melwat di ICT Mangga 2, Jakarta. Menarik juga pengikat rambut ajaib ni.

BACA: Hanya Terdapat di Indonesia

Harga boleh tahan tu pun dah ambik tawar menawar. AK dapat dengan harga RM30 dapat 5. Tapi terasa macam agak mahal juga.


Contoh ikatan pertama






Contoh ikatan kedua





Berminat?

Sebenarnya banya lagi style ikatan yang kita boleh lakukan dan terserah atas kreativiti masing-masing.

3 comments:

  1. kat sini pun ada kot. kakak ipar saya guna jugak pengikat rambut ni.

    ReplyDelete
  2. @Chic Na yeke..kt mana tu??harga mahal ke murah?

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum AK....menarik juga tu...:)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca dan drop komen.
Jangan lupa like page fb abah khalisha

Busuk.org

GuaBlog

Apesal

 

abah khalisha Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates