Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, December 20, 2012

11 Maria Farida Simbol Seks?

AK ada terbaca dalam sinar harian bertarikh 25 November 2012 hasil tulisan Nurezatul Aqmar Mustaza dan Foto oleh Muhamad Zulfadhli Mohd Zaki yang bertajuk Maria Farida Tak Selesa Dilabel Simbol Seks

Tapi secara logiknya kalau dah pemakaian Maria Farida yang seksi macam mana orang tidak labelkan dia begitu, betul tak?

Ini merupakan gambar seksi Maria Farida yang terbaru.


Biarpun usia Maria Farida sudah mencecah 43 tahun, namun, sekali imbas, aktres Maria Farida kelihatan baru berusia lewat 20-an. Masih cantik dan cun lagi. Boleh cair dibuatnya.

BACA :Datin Ghairah, Maria Farida Seksi dan Gay Paling Hangat @ abah khalisha

Ini petikan ayat Maria Farida yang diperolehi daripada sinar harian

“Sejujurnya saya tidak selesa apabila orang labelkan saya sebegitu. Negara kita bukannya ada cerita seks sehingga saya mendapat label sebegitu.

“Saya rasa tidak adil saya dikatakan artis simbol seks hanya kerana saya berpakaian seksi. Saya harap orang tidak labelkan saya sebegitu hanya kerana imej saya. Sebaliknya, mereka sepatutnya menilai lakonan saya,” ujarnya kepada Zass.


Tambah Maria Farida lagi, biarpun berpakaian seksi di luar, dia jarang berpakaian seksi di dalam drama dan filem lakonannya melainkan benar-benar perlu, tetapi ia tidak dilakukan secara keterlaluan.

Yeke?hehehe..Lakonan dalam My Spy dan Datin Ghairah boleh tahankan seksi.


Tengok cara pemakaian Siti Saleha lebih sopan jika dibandingkan dengan Maria Farida yang begitu seksi.


Klik untuk view  yang lebih jelas
Antara keywords yang paling hot di blog abah khalisha adalah maria farida seksi. Fuh ramai betul yang ingin melihat gambar Maria Farida seksi dan mengetahui cerita terbaru mengenainya.

Maria oh Maria...



11 comments:

  1. memang seksi pun..seksa org yg menengok..hehe:)

    ReplyDelete
  2. aahh..dia mmg seksi sgt2...x sesuai ngan umur..

    ReplyDelete
  3. @N i e Z a sebab dah berumur itu yg perlu seksi..tul tak? barulah org offer kerja.hehehehe

    ReplyDelete
  4. rasanya sekarang dia lagi cantik daripada time muda-muda dulu

    ReplyDelete
    Replies
    1. A'ah...btl jg tu..org cakap makin berumur makin bergetah ye tak.hehehe

      Delete
    2. Setuju sesangat..dah 40an makin bergetah

      Delete
  5. Oh, dia mmg seksi. Takde penafian. Tp klu jumpe die kat luar, dia mmg sgt ctk. Tak depenafian gak.

    Mmmm....

    ReplyDelete
  6. cantik dan sekdi..memang org suka tengok

    ReplyDelete
  7. Sukik pung sodap

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca dan drop komen.
Jangan lupa like page fb abah khalisha

Busuk.org

GuaBlog

Apesal

 

abah khalisha Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates