Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, June 25, 2012

15 Status Update..

Salam semua...Lama betul tak menjengah ke blog-blog korang semua. Hari ni abah tetiba buang tebiat nak update blog yang setelah hampir empat bulan tidak diusik.


Apa lah abah ni kejap ada semangat nak menulis kejap xde semangat. Memang tkde soul langsung jadi seorang blogger.


Kejap je masa berlalu, dah nak masuk bulan Julai, dah setengah tahun berlalu. Dalam masa enam bulan ni macam-macam hal berlaku kan.....


Ada yang seronok, ada yang menyedihkan, ada yang mengasikkan, ada yang membahagiakan..


Apa jua yang berlaku hidup tetap perlu diteruskan..

15 comments:

  1. betul tue. kehidupan ni mmg ada psg surutnya.. tp setiap yg berlaku ada hikmahnya dan hidup mmg perlu diteruskan

    ReplyDelete
  2. mesti ada cerita best yg nak dikongsi :)

    ReplyDelete
  3. salam abah

    amboi abah lama menghilang....

    apapun yg terjadi hidup mesti diteruskan

    ReplyDelete
  4. finally..hahaha...itulah hakikat jadi bos..kikikiki...

    ReplyDelete
  5. Welcome back Abah...Alin pun dah dekat sebulan tak mengupdate...hari ni mau balas dendam

    ReplyDelete
  6. salam gan ...
    menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
    di tunggu kunjungan balik.nya gan !

    ReplyDelete
  7. jangan tak ingat password , dah ler

    ReplyDelete
  8. KDG2 KOMITMEN LAIN LAGI BANYAK...yang penting ada masa leh update yer

    ReplyDelete
  9. abah n kwn2 sume jom visit sini k http://mysweetheartoutlet.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. cayalah bro! amacam sekarang? saja tanya kabar!

    ReplyDelete
  11. [url=http://howtobuyclomidwithoutprescription.com] order Clomid online[/url]

    http://howtobuyclomidwithoutprescription.com


    purchase Clomid online

    ReplyDelete
  12. [url=http://buyerlevitra20mgimpotence.com] [img]http://buyerlevitra20mgimpotence.com/levitra.gif[/img]
    buyerlevitra20mgimpotence.com[/url]

    http://buyerlevitra20mgimpotence.com


    cipla tadacip-10
    tadalafil 5 mg once daily
    vardenafil user reviews
    staxyn 10 mg reviews - staxyn 10 mg reviews:
    buy sildenafil citrate online
    levitra vs cialis vs viagra reviews
    tadacip indian pharmaceutical company cipla doses 10 mg 20 mg
    tadacip 20 price india
    levitra dosage 5mg
    viagra over the counter uk - viagra over the counter uk:
    topical sildenafil for women - topical sildenafil for women:
    levitra side effects alcohol - levitra side effects alcohol:
    viagra tablets for women in india - viagra tablets for women in india:
    cipla tadacip review
    viagra vs cialis vs levitra comparison - viagra vs cialis vs levitra comparison:



    Buy Levitra 20mg

    ReplyDelete
  13. Once we evaluate the meaning of the word enjoy, not just in comparison to its an amorous marriage with a different, nevertheless to be a sensing which is engendered should you have miltchmonkey a better association on your own too : or maybe as a sense of higher oneness with the fam or simply humankind * this develops into much more magnificent that every any one is looking to get in daily life is usually appreciate.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca dan drop komen.
Jangan lupa like page fb abah khalisha

Busuk.org

GuaBlog

Apesal

 

abah khalisha Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates