Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, December 29, 2011

10 Menangis Tengok Tentang Dhia

Tamat sudah cerita drama Tentang Dhia.

Abah pasti ramai yang pulang ke rumah awal hari ini termasuklah abah dan wife. Kalau ikutkan abah nak ajak wife pergi bayar duit bank rumah tapi dia cakap esok je lah bayar. Alasannya adalah kerana hari ini last episode Tentang Dhia.

Adakah tekaan anda tepat mengenai perkahwinan Dhia dan Zikir? Nampaknya Cinta mereka sehingga akhir hayat. Romantik ya..


Abah ingat Zikir akan berbahagia dengan Rose tapi rupanya tidak..dia pergi bersama Dhia sebab angin ahmar. hehehe..boleh pula time tu kena angin ahmar.

Melly hidup bahagia dengan Azmi, Rose pula jadi janda berhias. Almaklumlah Zikir tak sentuh apa lagi tu.

Abah tengok wife abah macam merah je. Menangislah tu. Tangkap leleh betul. Korang macam tu jugalah ye?

Air mata abah bertakung sebab tetiba ada habuk jatuh plak. Time-time ni lah habuk nak masuk mata. Apa dah..

Malulah kalau lelaki nangis tul tak? Keluar air mata takpe..hehehe

10 comments:

  1. aku baru tgk last 2 episode ..ni semua bini aku punya pasal la ..sampai aku pon dh naik syok melayan...tup2 last dah tadi

    ReplyDelete
  2. ayu tau...

    sebab apa wife abah marah..
    sebab abah tengok ros si janda berhias tu kan>??

    ReplyDelete
  3. erm semua blog saya masuk tulis cerita ni

    ReplyDelete
  4. ala...kalau menagis tu mengaku aje
    hehe..kita pun sedih coz tak sangka
    mereka akan mati bersama :)

    ReplyDelete
  5. status kat fesbuk pun sakan cakap tentang dhia...:)

    ReplyDelete
  6. ermm,,,wonder!! knp la nk nges tgk drama?? mmg la feeling,,tp,,Slama kita hidp ini, berpa kali kita menangis krna mengenangkan dosa2 yg tlh kita lakukan? Berapa kali kita menangis memohon keampunan daripada Allah? Berapa kali kah kita MENANGIS KERANA ALLAH?,,hermm,,,
    Tanyakan soalan ini kepada diri anda dan anda jawablah sendiri.

    ReplyDelete
  7. ya betul tu anonymous..tp dah nama pun manusia mestilah sedih kalau melihat perkara yg sedih..mana yg baik kita jadikan tauladan..yang bruk tu sempadan..

    ReplyDelete
  8. ramai betul ye peminat cerite ni :P

    ReplyDelete
  9. tak tertengok..

    marah pulak anon tu..hehe.. normal la tu kalau tengok benda sedih nangis2..takkan ketawa pulak..

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca dan drop komen.
Jangan lupa like page fb abah khalisha

Busuk.org

GuaBlog

Apesal

 

abah khalisha Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates