Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, October 12, 2011

39 Wordless Wednesday : Sape nak kencing?



39 comments:

  1. nak berak kencing pon pyh skunk ni abah kan ...basuh pki air mineral ka ?

    ReplyDelete
  2. toilet kt klcc memang mahal...pastuh kat dalam toilet xdak air utk cuci...dorg sediakan wet tsu kat atas sinki tuh...hehe~~

    ReplyDelete
  3. rela tahan kencing p cari toilet 20 sen...heheheeeeeeeeeee

    sokong ayat ayung tu..toilet kat sana sesuai tuk orang bukan melayu...

    ReplyDelete
  4. tu la dia! dak ikut orng barat ke sampai ber## pun pakai lap hahaha....

    ReplyDelete
  5. sanggup tahan, rugi 2 hinggit tu...

    hahahha

    ReplyDelete
  6. kene tahan sampai kat rumah baru buang.he3

    ReplyDelete
  7. ni guna air bersaluti emas ka smpai nak masuk pun bayaq rm2...? haissshhhh.. lepas nk aku pun nak buat bisnes tanda mcm ni lah.. kaya pun kaya... huhu

    ReplyDelete
  8. itu toilet kat tingkat 1 atau 2 kalau tak silap saya.... kat KLCC tu pi je kat toilet tingkat 4 atau LG Free jee... itu toilet bayar 2 hinggit untuk org yg suka termenung duduk lama-lama boleh laa... tapi dalam cantik wooo... kalau aku pi sana lagi mahu aku snap gambar bahagian dalamnya...

    ReplyDelete
  9. klu gini sggup tahan pi carik tandas 30 sen jerk... hahaha...

    ReplyDelete
  10. rm2?? mahalnya!!! kalu 2 ke 3 kali nak kencing apa citer? tu belom lg kena cirit birit... hadoi! rabak!

    ReplyDelete
  11. awat mahal sangt..
    paip dia keluar ayaq mineral ka???

    ReplyDelete
  12. agaknya lepas ni nak berak atau kencing pikir banyak kali kalau dah harganya pun boleh dapat 1 tin air minuman

    ReplyDelete
  13. 2ringgit? dah boley dpt milo ais tu.. hahaha..

    ReplyDelete
  14. Mesti best giler toilet dia ni hihi

    ReplyDelete
  15. hak..hak..skarang smua buat duit

    ReplyDelete
  16. mak ai.. toilet ke ape ni.. mahalnye..

    ReplyDelete
  17. tudia aih smpai 2 hengget??



    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  18. wahhhhhh..dua hengget?mesti air dlm toilet tu disuling byk kali erk..x pon mesti barang2 dlm toilet tu dibuat dr emas..tu yg kna 2 engget sklai masuk..ngeeeee..

    ReplyDelete
  19. tahan selagi boleh!
    hahahaha!!!

    ReplyDelete
  20. Salam abah K..,

    wahhhhhhh...mahalnya....patutlah selalu tepi dan belakang tangga kecemasan bau hancing.....inilah puncanya..
    hahahahahahahaha.

    ReplyDelete
  21. kalau tak mau bayar yg ni

    pergi saje kat tingkat lain
    tak payah bayar pon :D

    ReplyDelete
  22. mesti boleh tidur kat dlm tu...mahainyer melampau!!!!!!!

    ReplyDelete
  23. lebih sanggup tahan kencing..huhu

    ReplyDelete
  24. tak pernah masuk toilet rm2 tu, tapi berhajat nak masuk jugak one day nnt...nak tau jugak kat dlm tu mcm mana sampai caj dua hengget...

    ReplyDelete
  25. last masuk toilet klcc..10 tahun yg lepas..masa tu 0.50 sen..

    ReplyDelete
  26. rasanyeee dah x ada la premium toilet ni.....sume free kan kat klcc tuh..ada gak masuk premium ni,beza bagi tissu wangi jeh..hehehehe

    ReplyDelete
  27. mmg kalau knak kencing ni mmg pk 3,4 kali leee jawabnyaaaa..tahan jeee laaaaa

    ReplyDelete
  28. huh?? mahalnye abah!
    ca xpenah lagi kot masuk klcc.. org johor yg x kuar2 johor..hehe
    xde air?? eee~ mmg sanggup tahan la..

    ReplyDelete
  29. mahalnye, nk membuang pun kne byr haha

    ReplyDelete
  30. hgagagagaga
    kencing pon bole buat duet kan
    huuuuu

    ReplyDelete
  31. Amazіng isѕues hеre. I аm verу satisfied to look your аrticlе.
    Thanks а lot anԁ I am having a look fοrward to contaсt уou.
    Will you pleаse drop me a mail?

    Take a look аt my blog post - make money online

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca dan drop komen.
Jangan lupa like page fb abah khalisha

Busuk.org

GuaBlog

Apesal

 

abah khalisha Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates