Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, August 10, 2011

23 Wordless Word: Oh Maya Karin...sepupu jauh Isteriku......

Teringinku bergambar dengan mu..tapi apakan daya..kau tinggi, abah rendah sikit....dam!


Nak join GENG ABAH?

23 comments:

  1. weeewittttt.... maya karin tuh..

    ReplyDelete
  2. adeh..mula2 langsung tak cam..

    ReplyDelete
  3. Dalam gambar no 2 tu makcik maya karin lah, yang pakai tudung putih tu..abah panggil dia mak ngah nab..kalau blk penang selau abah singgah umah mak ngah nab ambik mempelam..hehehe..si kecil tu of course Nur Iman dan tudung ungu tu my lovely wife..

    ReplyDelete
  4. kalo abh rendah, x pe.. sy tinggi.. heheh

    ReplyDelete
  5. wewit~~

    sokong @hyz kalau abah pendek.. saya tinggi.. hahahhaha

    ReplyDelete
  6. biaq betoi abah pun rendah dari maya karin. tinggi sgt ke dia? huhu

    ReplyDelete
  7. bukan sebab dia tinggi tapi sebab abah yang rendah..hehehe

    ReplyDelete
  8. untung2... maya karin kacak luar gambar..kacak dalam gambar.. suka dia.

    ReplyDelete
  9. hehehhe.. jengket kaki skit abah...

    ReplyDelete
  10. ala..baru jumpa..nak soh kim salam kat maya karin ;)

    ReplyDelete
  11. Kitaorg pun jarang jumpa..mak ngah kami yang tudung putih tu rapat sikitlah ngan Maya Karin

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca dan drop komen.
Jangan lupa like page fb abah khalisha

Busuk.org

GuaBlog

Apesal

 

abah khalisha Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates