Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, August 30, 2011

10 salam Aidilfitri buat semua

Ha mcm mana raya korang? dah habis bermaaf-maafan,almaklumlah banyak dosa dah dihimpunkan sejak tahun lepas.

Ini kad rasa yang diberi oleh Cik Fatihah Hamim pada abah. Thanks banyak-banyak.

Dah tak puasa ni,boleh tahan nafsu makan?atau habis lemang,ketupat korang bedal...soalan cepumas dapat ke maintain berat badan yang korang dapat masa berpuasa??confirm tak naik dua kilogram,naik lima kilogram..tak cayo tengok la nanti.

Kejap-kejap,yang abah nak tulis panjang-panjang ni nak watpe?ada ke bloggers yang datang blog abah ni?hehehe...

Salam aidilfitri semua..

10 comments:

  1. mmg btl..rase perut dh kembung ni..huhu

    ReplyDelete
  2. Puasa sebulan turun 3 kilo, raya punya penangan kejap je naik 2 kg huhu

    ReplyDelete
  3. ari neh dah tutup kedai. hehe esok bukak balek.

    salam aidilfitri! jom berayaa

    ReplyDelete
  4. pujangga datng.. haha.. :D

    salam merdeka raya dari pujangga.. :)

    ReplyDelete
  5. selamat hari rya :D

    hehe fes raya perut sakit sebab terkejut dah ..huhu

    ReplyDelete
  6. best o kalau dapat naik berat badan..rasenye wanie maintain je kot..huhu..

    ReplyDelete
  7. dah puas makan ketupat n rendang. minta2 esok mak buat tomyam ke mee goreng ke.. huhu

    selamat hari raya !

    ReplyDelete
  8. nih anif datang,hehe

    selamat hari raya ye :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca dan drop komen.
Jangan lupa like page fb abah khalisha

Busuk.org

GuaBlog

Apesal

 

abah khalisha Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates