Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, August 24, 2011

15 Mereka suka intai abah

Abah kena intai? Biaq betui! itu kalau utagra yang cakap.hehehe.

Diaorang nilah suka intai blog abah. Abah pun selalu intai blog depa..Bukankah kunjung mengunjung amalan mulia!


Yang lagi dasyatnya diaorg siap conteng lagi dekat abah punya entri. Takkan abah nak marahkan, dah lah diaorg baca pastu lemparkan pendapat dan pandangan, abah lagi hepi macam tu daripada yang singgah buat blog walking je.hehehe.

So, kalau korang nak blog korang kena intai dengan depa-depa di atas ni dan kena conteng pegi lah singgah di blog diaorg dan bagilah komen yang bernas pada entri mereka. InsyaAllah mereka akan kembali pada anda semula dengan senyuman.

Sebenarnya ramai lagi yang suka basuh kaki dan conteng kat blog abah tp yang abah print screen kat atas tu adalah as at 24 Ogos, 11.48 pagi.
Anda conteng blog mereka, mereka siap colour lagi blog korang..
Sebagai penghargaan sebab mereka suka intai dan conteng di blog abah, so abah pun cari coding untuk pengomen terbanyak. Secara tak langsung diaorg leh dapat traffik juga dekat blog abah ni.

Walaupun follower tak seberapa dan traffik tak seberapa tapi..tengok komen pada entries meletup juga.hahaha.

Terima kasih bah ucapkan pada mereka yang sudi singgah pada blog abah.

15 comments:

  1. org kata berkawan biar beribu,so jgn lah sombong-sombong kan

    ReplyDelete
  2. intai mengintai amalan yg baik. tolong antara satu sama lain.

    Jangan intai yg lain ye bah...hehehe

    ReplyDelete
  3. aishhhh!! dkna nak no 1..bukan no 4...nak conteng lagi...heheee..kasi up lagi :)

    ReplyDelete
  4. mengape saya xde..mengape..mengape...hehehe

    ReplyDelete
  5. jgn dok ngintai bnda lain suda
    haha :)

    ReplyDelete
  6. intai mengintai memang hobi cheqna hahahahahaha

    ReplyDelete
  7. jangan ada yg mata ketumbit dek ngintai abah
    hihihi!!!

    ReplyDelete
  8. a'aa...ada juga yg mengitai ye...hehehhe...

    ReplyDelete
  9. Thanks Abah Khalisha sbb bw kt my blog! suke tajuk psl duit raye tur... tp mmg byk jugak kena peruntukan! insyaAllah.. rezeki dr Allah tiada siapa yg tahu!

    ReplyDelete
  10. sy pon suka singgah blog org dan bagi komen dan suka org komen blog sy..kira cam berbals komen lah..dgn cara mcm tu kkita mcm berkawan..drpd yg sekdar singgah utk folo lps tu dh x dtg lagik..

    betull..trafik x seberapa..follower x seberapa..janji komen banyak kan kan..at least happy gaks..

    ReplyDelete
  11. Apa ni abah..posa2 ni tuduh org mengintai pulak...tak kuasa tau...kurang pahala posa..hehehhe

    ReplyDelete
  12. seronok bila baca komen kwn2 kan..:)

    ReplyDelete
  13. meletopss meletopsss..byk komeng.. =D kdg2 org polo kite tu x penah pun skali komeng ..

    ReplyDelete
  14. hehe.. tak sangka ketam batu pun ade dalam senari tu... ^^

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca dan drop komen.
Jangan lupa like page fb abah khalisha

Busuk.org

GuaBlog

Apesal

 

abah khalisha Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates