Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, December 5, 2012

30 Parking Murah di LCCT, KLIA

Mencari parking yang murah di LCCT?

AK pasti ramai yang melancong ke luar negara sempena cuti sekolah yang agak panjang ini. Destinasi yang menjadi pilihan yang terdekat sudah pasti Medan, Jakarta, Bali, Bandung, Singapura, Australia, Korea Selatan, Vietnam dan Hong Kong.

BACAAwas Bayi Selesema Seminggu

Kalau melancong sudah pasti pergi paling kurang pun 3 atau 4 hari. So mesti anda terfikir manalah nak parking kenderaan. Sudah pasti parking di LCCT khususnya agak mahal.

AK ingin kongsikan satu tempat parking yang murah di kawasan LCCT. Bayaran yang dikenakan sebanyak RM16.00 sehari dan RM1 untuk satu jam.




Tempat parking murah ini terletak di bersebelahan Tune Hotel. Cuma setelah parking anda terpaksa berjalan lebih kurang dalam 15 minit- 20 minit ke balai pelepasan.


So baru ni , AK ke Jakarta dan Bandung dalam 4 hari dan bayaran yang dikenakan hanya RM64.00. Murah bukan?

30 comments:

  1. assalamualaikum AK...bagus juga info ni mana tahu nak ke mana2 nanti senang dah tahu mana boleh park kete...:)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Nak tyer lah..klau nk parking cni kne booking ker atau pg trus jer kt tmpt tu..

      Delete
  3. ada tak bus shuttle dari tune hotel ke lcct? Berapa caj?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya mcm tkde..tp tk sure plak..sorry tk dpt membantu

      Delete
    2. Klu prking dkat klia ade x yg murah cmni?

      Delete
  4. TQ AK.. taktau plak ade parking murah kat area LCCT ni. agak2 kalau sampai kat situ malam, ade lg x parking?

    ReplyDelete
  5. Safety x park kt sana dlm 5 hari..

    ReplyDelete
  6. x berani ckp..tkde f1 pun biasa penuh.hehehe

    ReplyDelete
  7. As Salam abah...agak2 skrg ni harganya masih sama tak?..pertengahan bulan april ni nak pegi bandung, boleh la park kete kat situ..

    ReplyDelete
  8. Salam nak tanya parking betul2 bersebelahan tune hotel ke

    ReplyDelete
  9. Malam pun ada org jaga ker... Ke mlm parking kosong. Risau gak tgl keter kt tpt x byk.keter.. Tkut ada hantu pecah keter plk

    ReplyDelete
  10. Malam pun ada org jaga ker... Ke mlm parking kosong. Risau gak tgl keter kt tpt x byk.keter.. Tkut ada hantu pecah keter plk

    ReplyDelete
  11. Salam
    info ni excellent bang. tengkiu!!!

    ReplyDelete
  12. Ada paking paljng murah di salak tinggi,ambik shuttkebus dia 5.5 saja.paking free.

    ReplyDelete
  13. Ada paking paljng murah di salak tinggi,ambik shuttkebus dia 5.5 saja.paking free.

    ReplyDelete
  14. Salak tinggi dekat kawasan apa?

    ReplyDelete
  15. Ak..nk parking kat cni kene booking ker..kte pegi kt tmpt tu trus parking?

    ReplyDelete
  16. Ade ke nombor tel tmpt parking tu utk tnya lbih lanjut...umpamanya kul brp mula buka, kena boo, dulu ke

    ReplyDelete
  17. trima kasih atas info nya......

    ReplyDelete
  18. Dr segi keselamatan mcm mana ye.Mlm2 pun ad org jaga ke?

    ReplyDelete
  19. Gelenggang KLIA Transit House menyediakan Penginapan & Parking Transit pada harga yang berpatutan. Harga Transit Parking hanyalah RM20.00 sehari termasuk hantar/ambik di Airport. T&C Apply.

    Kalau rumah jauh sangat boleh la bermalam di Homestay kami dulu esok kami hantar. Buat masa sekarang parking terhad 10 biji kereta dan boleh booking online. Sila layari www.gelenggang.com untuk keterangan lanjut atau whats apps kami 012 303 6203.

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca dan drop komen.
Jangan lupa like page fb abah khalisha

Busuk.org

GuaBlog

Apesal

 

abah khalisha Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates