Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, November 21, 2012

4 Happy Birthday Nur Iman

Alhamdulillah hari ni genap 3 tahun umur Nur Iman Khalisha, anak abah.

Pejam celik-pejam celik kejap je dah besar.

Baru sorang ni pun banyak betul karenah, jenuh ibu dan abah nak melayan. Ini antara aksi-aksi Nur Iman dari baby sampai dah berusia 3 tahun ni.















Dah tiga tahun ni, dapatlah hadiah basikal colour pink. Almaklumlah perempuan katanya.hehehe..

Happy Birthday Nur Iman, abah doakan iman dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki, diberi kesihatan yang baik dan dipermudahkan segala urusan. Besar nanti jadi anak yang solehah.Amin.


4 comments:

  1. Happy Birthday Nur Iman,....sgt comel

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah~ amin insya allah...
    happy birthday sayang! :)

    ReplyDelete
  3. hei budak kiut!!







    hepi beday!!!!!

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca dan drop komen.
Jangan lupa like page fb abah khalisha

Busuk.org

GuaBlog

Apesal

 

abah khalisha Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates