Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Thursday, December 1, 2011

17 Today is My Lucky Day

Malu plak tunjuk diri sendiri..hehehe

Alhamdulillah...dapat hamper gitu. Tadi tengahari abah ada pergi Malaysian Insurance Institute(MII) di Damansara sebab ada invitation untuk program Knowledge Management Activities 4th Series.

Antara aktiviti yang adalah video show, quizzes lucky draw, book loan from National Library and etc. Dua orang Junior abah daripada UiTM Puncak Perdana kerja sana sebagai librarian. We were given us a warm welcome.Terima kasih!

Abah datang dengan HOD dan dua orang lagi rakan sekerja dan di akhir session kami ada short discussion berkaiatan Knowledge Center dan Knowledge Management. So En Hairul Hilmi merupakan Head so dia yang brief us about MII knowledge Center.

Yang bestnya kami berempat dapat lucky draw, cuma abah sahaja dapat hamper yang lain dapat buku. Mahal tu buku diaorg dapat.  So abah pun shares dengan rakan-rakan yang lain selebihnya abah simpan bawa balik nak tunjuk bukti pada wife dan nak bagi Nur Iman makan sama.hehehe

Today is my Lucky Day..yeahhhh..Thanks because welcomed us with a open arms.

17 comments:

  1. tahniah.. oo muda lagi abah khalisha ni.. heheh

    ReplyDelete
  2. Of course...kalau pakai baju sekolah pun orang percaya masih sekolah menengah..hehehe..

    ReplyDelete
  3. tahniah la abah..kita tak pernah dapat.. Yeahhh you're so lucky today..(Bak mai sket)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah, rezeki kan... erm ada lagi x? meh campak sini sikit.. hehe

    ReplyDelete
  5. hehehhe..ada budak-budak office pun tk larat nak abiskan ni..meh sini

    ReplyDelete
  6. kalau saya dapat mesti saya tak share..
    muahahahaha...

    ReplyDelete
  7. lucky betul...xpenah dpt lucky draw pun..memang xbertuah...haha

    ReplyDelete
  8. Tahniah abah!!! Bestnya dpt hamper bleh mkn, dpt buku bleh pinjam2 hihi

    ReplyDelete
  9. congrats abah.. seronok noo..

    ReplyDelete
  10. wah.. hensem abah khalisha rupanya..

    tahniah ya..

    mmg banyak isi dalam hemper tu

    ReplyDelete
  11. ensem eh??first time orang cakap ehnsem..hahahhah

    ReplyDelete
  12. wah..dapat hamper!!nak sikit..tak sangke abah nih muda lagi upenye..huhu

    p/s: abah senior dak IS ke?

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca dan drop komen.
Jangan lupa like page fb abah khalisha

Busuk.org

GuaBlog

Apesal

 

abah khalisha Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates