Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, December 9, 2011

38 Thanks Yuyu Zulaikha Sebab Sudi Makan Bersama

Jangan jeles!


Siapa yang tak kenal dengan Cik Yuyu Zulaikha, blogger yang agak popular, orangnya agak kecik molek dan berasal dari Langkawi.

Cik Yuyu dah pernah keluar makan bersama abah. Kenapa tiba-tiba Cik Yuyu boleh keluar dengan abah pun abah tak pasti anda kena bertanya dengan tuan empunya diri. 

  • Adakah kerana abah ni hensem?mmmm..hensem takde comel ada.hahaha..
  • Adakah kerana abah masih single?mmmm..tidak juga kerana abah sudah berkahwin tapi bujang tiga lagi.hahaha..gurau je sayang ~to my lovely wife.
  • Mungkin sebab abah ialah suami orang? Ada pengalaman lebih..hehehehe..
Abah biarkan persoalan tersebut tanpa sebarang jawapan!Cakap je lebih mana gambarnya?mmmm...nanti abah jelaskan. 

Bercerita lebih lanjut mengenai dinner kami di sebuah restoran yang namanya adalah rahsia, kami duduk di satu meja yang agak besar dan berjauhan. Makanan yang terhidang agak banyak untuk dimakan.

Kenapa duduk meja besar? jauh? dan makanan juga banyak? 

Ini adalah kerana bukan abah dinner dengan Cik Yuyu Zulaikha sahaja tetapi ada bersama adalah my lovely wife, Nur Iman, ibu mertua, ibang ipar dan kakak ipar serta anaknya. Mana boleh abah keluar dating dengan Cik Yuyu je. Tak pasal-pasal korang nampak pinggan terbang di Selayang nanti.

Tiba-tiba ada tangan datang dari belakang menyentuh abah lalu memeluk abah. Sekali wife abah daaa...

Abah mimpi rupanya.hahaha..jangan cakap abah tipu ok!

38 comments:

  1. fuhh..bila nak makan ngan senior pulak nih..hahaa

    ReplyDelete
  2. hahahahah!! terkejut saya! padahal saye baru balik kelas. pk juga, bila masa saya keluar makan kat luar ^^

    abah khalisha!! datang je la rumah saya!!

    heheh.. family saya okay sangattt ^^ dorang boleh bawa tengok LIMA ^^

    ReplyDelete
  3. skrg tkleh lah..keje..next time leh lah kalau ke langkawi lagi..hehehe..~~~~sudi ke bagi alamat tu bila abah & famili dtg sana? leh mintak mempelam..byk tu..hehehehe

    ReplyDelete
  4. mimpi tue malam ke siang?? heheheeeee

    ReplyDelete
  5. mimpi malam..ahahaha..mlm td..fresh lg kot..selebihnya mana leh cerita kan

    ReplyDelete
  6. Fana~~ooo..nak belanja senior eh??nanti klu abah and family ke JB siap-siap duit poket ye..almaklumlah gomen servant kan naik gaji.

    ReplyDelete
  7. wow! haha..takda hal nya..:p tp lau dtg tuh kena tggu time gaji lah..hahah :p

    ReplyDelete
  8. mampir sob..nice post..teruslah berkarya dan sukses selalu..jangan lupa kunjungan balik ya..:)

    ReplyDelete
  9. Outbound Malang..apa yang nice postnya??aku mimpi aja itu..waduh-waduh kamu ini..anyway thanks for visiting my blog

    ReplyDelete
  10. ceh mati2 ingatkan betul

    sekali tipu

    eh mimpi


    hahaha

    ReplyDelete
  11. Abah, mimpi yuyu ekkss, saya ni mimpi aaron Aziz tau!! Haha

    ReplyDelete
  12. Heheee, mana tau mimpi jadi kenyataan ke nanti :)

    ReplyDelete
  13. Myra Jay> apa yang jadi kenyataan? Makan sama atau pinggan terbang?hehehe

    ReplyDelete
  14. kenapa yuyu nampak kurus?!! tak tembam dalam gambar nih? hehehe

    ReplyDelete
  15. abah perasan..hahaha...g je la makan ngan Nani tu je hah..blogger feymes gak tu...hahaha

    ReplyDelete
  16. adeehhhhhh...nani punya pasal..

    ReplyDelete
  17. HAHAHAHA sampai termimpi mimpi hihihi :D

    ReplyDelete
  18. la... org ingatkan betul2 tadi. hihihi

    ReplyDelete
  19. ala..ingtkan bt0l-2. tertipu suda..
    hehe^^

    ReplyDelete
  20. Hampagas betul haha...moga menjadi kenyataan lah ye, tertipu lor...

    ReplyDelete
  21. kalau betul berdating abis la kene hentam ngan wife tercinta.he3

    ReplyDelete
  22. Gua ingat kan betul la tadi.. ahahaha suka tgk gambar berinai Yuyu tu.. kecik molek.. >_<

    Pape pun ni keyword terbaik.. Yuyu Zulaikha..

    ReplyDelete
  23. hahaha...tertipu sekejap...hahaha

    ReplyDelete
  24. wah...mesti kuat berimaginasi ni kan....

    ReplyDelete
  25. Takpe yang penting imegenasi tu hahaaa

    ReplyDelete
  26. wah abah..tertipu emy tau! ahaha :)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca dan drop komen.
Jangan lupa like page fb abah khalisha

Busuk.org

GuaBlog

Apesal

 

abah khalisha Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates