Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuesday, November 29, 2011

19 Khairul Fahmi Beraksi Mesra dengan Shida Harmi

Apakah ini merupakan punca utama Khairul Fahmi hilang fokus semasa perlawanan bertemu dengan Bahrain dan seterusnya Malaysia tewas 2-3 di tangan Bahrain.

Sumber : Rotikaya

Siapa Shida Harmi? Entah abah pun tak kenal wanita ini. Mungkin nak cari publisiti murahan ataupun ingin menjatuhkan reputasi Khairul Fahmi yang sedang meningkat naik sekarang ni.

Kat ofis abah ni kecoh sangat pasal skandal Khairul Fahmi penjaga gawang Harimau Malaya yang namanya semakin meningkat naik. Selepas ceritanya putus tunang dengan Elia kerana orang ketiga, muncul pula cerita Kharul Fahmi & Dahlia Keluar Bersama, Mesra Berpimpin Tangan. Tak lama kemudian muncul pula cerita dan gambar Khairul Fahmi dengan Dahlia Teck di Werner's, Changkat Bukit Bintang dengan minuman arak di atas meja. 

Nak berita lanjut mengenai Khairul Fahmi dan gosip-gosipnya serta gambar-gamabr Khairul Fahmi boleh klik di rotikaya.com

Abah perhatikan kalau berterusan begini, memang habis career Khairul Fahmi musnah hanya disebabkan gosip-gosip dan tingkahlaku yang dilakukannya. Memanglah itu merupakan hal peribadi tapi hang dah famous mengalahkan artis sudah tentu gerak gerik anda akan diperhatikan.

Anda baru meningkat naik, lebih baik fokuskan pada career anda sebagai pemain bola sepak negara. Usia anda masih muda dan perjalanan masih jauh.

Jangan kemudian hari peminat bola meluat dan naik meyampah dengan gosip-gosip melanda. Dah ramai orang cakap anda Playboy..

19 comments:

  1. ...sy setuju kata-kata pesanan En.Abah. Untuk kekalkan prestasi dan maju ke depan, berkorbanlah masa untuk bersuka ria krn ianya mmg akan musnahkan kerjaya. Percayalah!

    ReplyDelete
  2. kemasyuran bisa merosakkan iman...astaghafirullahalazim

    ReplyDelete
  3. Harap semuanya adalah gossip semata...kalu betul, sayang la, umur muda lagik....

    ReplyDelete
  4. Ntahlah Bah..diorang ni melampau..apabila nafsu mengatasi akal dan iman ni la jadinyer...

    ReplyDelete
  5. oohhhhhhhhh
    nielah gadisnya...

    macam2 hal si KF

    ReplyDelete
  6. dah sah2 perempuan murahan
    kalau dah bergambor gitu..

    fahmi pun dah semakin jadi
    lelaki murahan nampak gayanya..

    ReplyDelete
  7. lorh.....cam tu pulak... jap orang ni jap orang tu...huwaaaaa... dulu pernah baca kt blog elia fahmi ni pemalu ngan pompuan...tapi x nampak pun seperti itu

    ReplyDelete
  8. x lama lg nk jadi pelakon lak khairul fahmi nih..lagilah mask..makin bnyklah gossip liar..awek-awek tu semua nk menempel jerr

    ReplyDelete
  9. bg sy khairul fahmi x pandai nak jaga kepopularitian beliau skrg ni...sepatutnya beliau tdk mudah membuka ruang utk org lain dgn senangnya membuat fitnah...mmglah org yang mengedarkan gambar2 tu salah tp beliau sendiri pun melakukan kesalahan jg...xkan sewenang2nya bergambar berpeluk dgn perempuan...itu gambar dgn kawan (katanya) klu special gf cam manalah gambarnya ek

    ReplyDelete
  10. muncul sorg lagi pompuan..huhu

    ReplyDelete
  11. amboi abah..

    laju ja pasal gosip naa. hihi.

    ReplyDelete
  12. dapat tunang yang dah cukup cantik dan bertudung tutup dada ditinggalkan..nak jugak dapatkan yang terbuka dada tunjuk kat orang ramai...ermmmm...

    ReplyDelete
  13. dolu2 minat gak ngan apex ni, bukan minat pepun minat sbb die ni low profile jerk budaknye pastu bile dah fofular trus mcm lupe diri jap (trus x minat), kire oklah die putus ngan tunang die dah cenggitu perangainyer ...

    ReplyDelete
  14. pex,,jgn wat malu negeri..ingt pese mok ayoh..kawe orng kapung demo..peace..:)

    ReplyDelete

Terima kasih kerana sudi baca dan drop komen.
Jangan lupa like page fb abah khalisha

Busuk.org

GuaBlog

Apesal

 

abah khalisha Copyright © 2011 - |- Template created by O Pregador - |- Powered by Blogger Templates